BAŞKAN ERDEM'İ GÜNDEM ARTVİN İNTERNET HABER SİTESİ VE ARTVİN’DE HABER GAZETESİ ORTAKLARI ZİYARET ETTİ.

Genel 19/04/2024 16:16

Başkan Erdem'i Gündem Artvin İnternet Haber Sitesi ve Artvin’de Haber Gazetesi ortakları ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Sayın Bilgehan Erdem’i, Artvin Gazetecilik Basın Yayın Şirketi çatısı altında hizmet veren Gündem Artvin İnternet Haber Sitesi ve Artvin’de Haber Gazetesi ortakları ziyaret etti.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Artvin Gazetecilik Basın Yayın Şirketi ortaklarından; Zeki Alkan, Orhan Şengün, Okan Sezgin, Hüseyin Erer ve İsmet Başar yer alarak Başkan Erdem’i yeni görevinden ötürü tebrik ederek başarılar diledi. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette gazeteciler, Erdem’e kendisi ile bütünleşen ‘kırmızı’ renkli kalem hediye ettiler.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Erdem, kentimizde görev yapan gerek yerel gerekse ulusal basın emekçilerine görevlerinde başarılar diledi.